Isu broker XM tak bayar withdraw dan banned account trade dengan tuduhan dan alasan tak munasabah

Broker Tickmill adalah menjadi broker pilihan dan telan memenangi banyak award antaranya adalah Best Execution Broker 2019 oleh cfi.co.

Link Register Account
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
👉🏻 https://t.me/tickmilloppa

Join Copytrade Oppa
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
👉🏻 https://t.me/srcopytrade

IB Code: IB86094532

2. Regulator FSA
3. Isi detail macam biasa, Alamat kena pastikan alamat korang yang ada bukti kediaman. Paling senang bagi je bank statement. Tickmill akan cek alamat tu sama tak dengan register. Nanti nak kena hantar dokumen utk verify.
4. Verify account dengan IC dan bil utiliti/bank statement (alamat sama)
5. Buka trading account:
• Tick NO utk promotion account
• Classic
• USD
• Leverage 1:500
(You gais boleh nak buka lebih dari satu account pun)
6. Untuk SWAP Free Account, email support request swap free, cakap anda muslim (Bagi sekali nama, no trading acc).
7. Pastikan dapat email account dah aktif dari Tickmill
8. Kalau ada orang call dari Tickmill takyah layan pun takpe
9. Deposit/Withdrawal memang mudah, boleh buat melalui banyak cara, online banking, Credit/Debit Card pun boleh, Neteller, Skrill, Local Depositor semua boleh.
9. Lepas dah deposit boleh buka account dalam MT4 macam biasa.

Bagi yang dah ada account
1. Login cabinet
2. Open new trading account
3. Letak IB code saya (IB Code: IB86094532)
4. Automatik account akan berada under saya
5. Kalau proof residence tak approve sebab alamat tak sama, boleh tukar alamat register account bagi sama dengan proof of residence. Caranya:

Send email to backoffice@tickmill.com and ask to change address

SIGNAL
1. Follow setup percuma PERCUMA dalam channel telegram (https://t.me/successresultfree)

FX初心者におすすめの海外FX業者
  • XM TRADING(エックスエムトレーディング)

    はじめての方でも安心!日本人に人気No.1の海外FXブローカー。豊富なボーナスと、リクオートが無い安定した取引が特徴
  • Titan FX(タイタンエフエックス)

    トレード環境とバックオフィスの安定性が特徴。プロ指向のトレーダーから人気が高いブローカー
  • TradingView(トレーディングビュー)

    プロトレーダーに人気の「cTrader」が利用可能。最大35,000ドルまでの信託保全を完備した、海外で優良評価のブローカー